Anna Maria
Oversetter og tolk


Jeg er utdannet psykolog med mastergrad fra Det Katolske Universitet i Lublin i Polen. I underkant av ni år har jeg bodd og jobbet i Norge. Min jobberfaring omfatter hovedsakelig to felt - psykologi og offentlig forvaltning. Jeg har jobbet som karriereveileder, og som psykolog har jeg deltatt i en rekke prosjekter hvor jeg har hatt både individuell oppfølging- og gruppearbeid med deltagerne. Jeg har jobbet med tolking og oversettelser for ulike byråer. All min samlede erfaringsbakgrunn tar jeg med meg videre inn i arbeidet med Translanor.

Litteratur og språk har alltid vært min lidenskap. Dette ga grunnlaget for min interesse for oversettelse, noe som utviklet seg videre i det jeg begynte å fordype meg i norsk språk og ble kjent med norsk kultur. Nå forsøker jeg å forvandle min lidenskap til et yrke....