Anna Maria

Oversetter og tolk


Polsk tolk og oversetter
Polsk tolk og oversetter


Jeg er utdannet psykolog med mastergrad fra Det Katolske Universitet i Lublin i Polen. Jeg har bodd og jobbet i Norge i 12 år. Min jobberfaring omfatter hovedsakelig to felt - psykologi og offentlig forvaltning. Jeg har jobbet som karriereveileder, og som psykolog har jeg deltatt i en rekke prosjekter hvor jeg har hatt både individuell oppfølging- og gruppearbeid med deltagerne. 

Jeg har jobbet med tolking og oversettelse for ulike byråer, og har tatt med meg min erfaringsbakgrunn videre inn i arbeidet med Translanor.

Litteratur og språk har alltid vært min lidenskap. Dette ga grunnlaget for min interesse for oversettelse, noe som utviklet seg videre i det jeg begynte å fordype meg i norsk språk og ble kjent med norsk kultur. 

Å tolke gir meg på den andre siden en god følelse når språkbarrierer blir brutt og jeg kjenner at partene kommuniserer godt med hverandre. Jeg synes det er veldig spennende å se den polske og norske kulturen kunne smelte sammen i møte med hverandre, på tross av språklige utfordringer. Dette er en rolle jeg trives godt i.