Om oss
Vår oppgave er å hjelpe deg

Ingen oppdrag for store, ingen for småTranslanor er et lite foretak som i hovedsak jobber med tolking og oversettelse av dokumenter og tekster i  en rekke ulike formater. Vi består av to engasjerte personer med lidenskap for språk og som tilbyr profesjonelle oversettelser og kvalifiserte tolketjenester i språkkombinasjonen polsk-norsk og norsk-polsk.  


Det som skiller oss ut fra de fleste andre i markedet, er at vi henholdsvis har norsk og polsk som morsmål. Dette vil du og dine kunder fort legge merke til.


Vi har ikke et like høyt markedsføringsbudsjett som de store tolke- og oversettelsesbyråene, men siden du leser denne teksten nå, har vi lykkes med noe; nemlig at du vurderer å bruke våre tjenester etter å ha lest mer om oss.

Alle våre tekster går igjennom en tostegsprosess - oversettelse, så korrektur og grundig språkvask. Dette garanterer høy kvalitet på sluttproduktet.

Vi har ikke en database full av eksotiske språk, og forholder oss kun til de to språkene vi virkelig er trygge på: polsk og norsk.

Helt enkelt - det er dette vi kan!Anna Maria og William