Om oss
Vår oppgave er å hjelpe deg

Ingen oppdrag for store, ingen for småTranslanor jobber i hovedsak med oversettelse av dokumenter og tekster i ulike formater. Vi tilbyr profesjonelle oversettelser i språkkombinasjonen polsk-norsk og norsk-polsk. Vi er et lite foretak bestående av to engasjerte personer med lidenskap for språk. Ved siden av å oversette, kan vi også tilby POLSK TOLK, enten som telefontolk eller ved direkte oppmøte hvis oppdrag ønskes utført i Osloregionen. Det som skiller oss ut fra de fleste andre i markedet, er at vi henholdsvis har norsk og polsk som morsmål. 

Vi har ikke et like høyt markedsføringsbudsjett som de store tolke- og oversettelsesbyråene, men siden du leser denne teksten nå, har vi lykkes med det viktigste; nemlig at du vurderer å bruke våre tjenester etter å ha lest mer om oss.

Så; Alle våre tekster går igjennom en tostegsprosess - oversettelse, så korrektur og grundig språkvask. Dette garanterer høy kvalitet på sluttproduktet. 

Vi har ikke en database full av eksotiske språk. Vi forholder hos til norsk og polsk. Helt enkelt og greit. Det er dette vi kan.


Våre oversettelser er ikke bare grundige, men fremstår også som mer levende og naturlige for den som leser. Så; enten du søker en polsk oversetter eller polsk tolk, så våger vi å påstå at du har funnet frem til det rette stedet!


Anna Maria og William