Om oss
Vår oppgave er å hjelpe deg

Ingen oppdrag for store, ingen for småTranslanor jobber i hovedsak med oversettelse av dokumenter og tekster i ulike formater. Vi tilbyr profesjonelle oversettelser i språkkombinasjonen polsk-norsk og norsk-polsk. Vi er et lite foretak bestående av to engasjerte personer med lidenskap for språk. Ved siden av å oversette, kan vi også tilby POLSK TOLK, enten som telefontolk eller ved direkte oppmøte hvis oppdrag ønskes utført i Osloregionen. Det som skiller oss ut fra de fleste andre i markedet, er at vi henholdsvis har norsk og polsk som morsmål. Vi outsourcer heller ikke våre oversettelsesoppdrag til Polen. Vi gjør all jobben selv.


Alle våre tekster går igjennom en tostegsprosess - oversettelse, så korrektur og grundig språkvask. Dette garanterer høy kvalitet på sluttproduktet.


Våre oversettelser er ikke bare grundige, men fremstår også som mer levende og naturlige for den som leser. Så; enten du søker en polsk oversetter eller polsk tolk, så velger vi å tro at du har funnet frem til det beste stedet! 

Test oss.Anna Maria og William