Trenger du polsk tolk?
Translanor tolketjenester

Nå har Translanor utvidet sine tjenester med norsk - polsk tolking


  • Vi tilbyr profesjonelle tolketjenester mellom språkene norsk og polsk både for private personer, bedrifter og offentlige instanser.
  • Du kan velge mellom fremmøte - eller telefontolking. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på hvilken løsning som er best for deg.
  • Vi har konkurransedyktige priser. Våre kunder slipper å betale for det omfattende administrasjonsapparatet som store tolkebyråer er avhengig av.
  • Forberedt og presis er våre to viktigste prinsipper. Vår tolk er alltid godt forberedt til oppdraget og stiller opp til avtalt tid.
  • Vi har taushetsplikt. Alle samtaler med vår tolk er konfidensielle og forblir mellom partene.


Hvor utfører vi oppdrag?

Vi tilbyr våre tolketjenester primært i Oslo-området. Ved større bestillinger, kan det være aktuelt å utføre oppdrag også utenfor dette området. Det vil da tilkomme et reisetillegg. Alle oppdrag innenfor Oslo kommune har forøvrig reise og andre omkostninger inkludert i prisen. Telefontolking kan selvsagt gjennomføres i hele landet. Alle våre tolketjenester tilbys i hovedsak mellom kl. 08.00-17.00 mandag-fredag og lørdag kl. 09.00-15.00. Tidspunkt ut over dette skjer etter særlig avtale.

    Hvem er vi?

Anna Maria er kvalifisert tolk og er oppført i Nasjonalt tolkeregister med kategori 5. Hun er utdannet psykolog fra Polen og har bodd lenge i Norge. Hun har god kjennskap til polsk og norsk kultur og  vet hvordan systemene i begge land fungerer - ved siden av selve det språklige er dette helt avgjørende for utfallet i en tolkesituasjon.

Som tolk opptrer hun alltid profesjonelt og overholder gjeldende retningslinjer for tolker.

Priser for tolk

Ring oss helst i arbeidstiden på: 97 30 69 30 (vi snakker flytende polsk og norsk)

Ellers er vi til enhver tid tilgjengelige på mail og gjennom vårt kontaktskjema.

Henvendelsen bør inneholde følgende: Oppdragsgivers navn. Adresse, dato og klokkeslett for ønsket oppmøte. Kort beskrivelse av hva oppdraget gjelder