2020! Hvordan gikk det med oss i 2019?

03.02.2020Translanor 1 år!


Vi skriver 2020 og om en liten måned er det 1 år siden Translanor startet opp. Det kunne i begynnelsen virke som en svært trang fødsel, slik som det vel er med mange nystartede selskaper. Det var stille. Ingen oppdrag. Vi hadde da, som nå, et nærmest ikke-eksisterende markedsføringsbudsjett. Det så for å være ærlig, veldig mørkt ut. De oppsparte midlene ble slankere og slankere. 

Det så for å være ærlig, veldig mørkt ut.

Så, plutselig dukker det opp et oppdrag. Det oppstår et stort sug i magen når vi skjønner omfanget av det. Å oversette er ingen enkel øvelse. I starten brukte vi lang tid og usikkerheten på om vi kunne levere av en kvalitet vi kunne stå for, var til å ta og føle på. Kunne vi ikke starte med et lite oppdrag istedet? Når tidsfristen i tillegg var kort, fikk svettekjertelene kjørt seg. Men for å gjøre en lang historie kort; det gikk veldig bra!

Etter dette har det faktisk bare gått oppover. Litt i rykk og napp, men vi har nå kommet dit at vi har en jevn strøm med spennende oppdrag. Vi må anta at det er fordi vi leverer høy kvalitet på det vi gjør. Vi har innsett av det faktisk ser ut til å kunne være mulig å leve av det vi liker best her i livet; språk! 

Vi ønsker å takke alle dere som har valgt å bruke oss i året som gikk og ønsker alle nye kunder velkommen til å kontakte oss hvis dere trenger språklige råd og kyndig veiledning. Hvis du trenger å få noe oversatt eller tolket er det en stor sjanse for at vi er de rette folkene å spørre. Vi i lille Translanor har fremdeles stort overskudd og påtar oss så mange oppdrag vi har kapasitet til. Ingen for store, ingen for små - virkelig!